Win a golden ticket

Win een GRATIS ticket naar de wondere wereld van Software Quality Assurance

Ben je gebeten door IT, vlot communicatief en zet je graag de puntjes op de ‘i’? Dan ben jij misschien wel de winnaar die we zoeken. M2Q en b.ignited organiseren tussen 17 mei en 11 juni een op maat gemaakte opleiding. Of je nu sterk bent in het meer technische aspect en kennis wil maken met automation development of eerder een oogje in het zeil wil houden wat de analyses betreft, onze GRATIS opleiding voorziet je van een ISTQB certificaat én 2 parallel trajecten (technisch – niet technisch). En als kers op de taart maak je kans om op ’t einde van het traject een contractvoorstel te krijgen bij één van de bedrijven.

Wat jij moet doen?

  • Vliegensvlug je cv en motivatie sturen naar recruitment@slingshot.company want vol = vol. We bewaken de kwaliteit van onze opleiding graag door met een selecte groep te werken.

Wat wij doen.

  • We maken een préselectie uit alle kandidaten dmv een kennismakingsgesprek. Ben je erbij? Gefeliciteerd, jij hebt alvast een Gouden Ticket om deel te nemen.

Wie wij zijn?

Surf zeker even naar de websites en aarzel niet om contact op te nemen bij vragen: www.m2q.be (QA) en https://bignited.be (automation development).

Ben jij binnenkort dit?

Jij bent de spil tussen development en verschillende afdelingen binnen IT. Je gaat aan de slag met de functionele analyse en tovert het om tot een kick-ass testplan met concrete testscenario’s. Je gaat zaken testen op web, mobile en cloud applicaties. Uiteraard documenteer je de bugs die je vindt in een Test Management tool en je bespreekt deze met de ontwikkelaars. Met dat resultaat ga je opnieuw kritisch aan de slag. Eerder Automation Developer? Dan ontwikkel je misschien de frameworks zelf.

Dan bieden we je dit.

  • Toffe en afwisselende projecten (lees: je leert veel bij op korte termijn);
  • We ondersteunen je in je eerste stappen;
  • We stillen jouw honger naar kennis dmv opleidingen, trainingen en certificaties;
  • Je komt terecht in een no-nonsens team met een vlakke structuur waar het fijn werken is en waar er tijd gemaakt wordt voor vertier;
  • And last but not least: een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakken (auto, tankkaart, laptop, verzekeringen, flexible income plan, etc.).

Waar wacht je nog op?

Spread the love: